preskoči na sadržaj
Vijesti

Poveznice na virtualne učionice

Prema Odluci Vlade Republike Hrvatske, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine nema redovne nastave u školama. Nastava će se za sve učenike odvijati na sljedeći način:

prva tri razreda SŠ neće pratiti preko TV-a, nego će materijale imati online i u virtualnim učionicama od srijede  18.3. Maturanti mogu nastavu pratiti na Sportskoj televiziji i virtualnim učionicama.

Nastava je za sve učenike obveznaUčenici su obvezni obavljati sve zadatke u virtualnim učionicama. Sva pravila koja su učenici dužni poštivati u učionicama vrijede i za virtualne učionice. Učenici u svoje virtualne učionice pristupaju na sljedećim poveznicama sa svojim AAI@Edu.hr korisničkim imenom i lozinkom:

1.C   razred

1.D   razred

1.E   razred

2.C   razred

2.D   razred

2.E   razred

2.F   razred

3.C   razred

3.D   razred

3.E   razred

4.C   razred

4.D   razred

4.E   razred

4.F   razred

Nastavnici  će preko virtualnih učionica  i sredstava za  komunikaciju biti u stalnom kontaktu s učenicima. Nastava će se odrađivati virtualnim putem koliko mogućnosti dozvole koristeći TV-predavanja, materijale nastavnika i njihove upute kroz virtualne učionice. Na mrežnim stranicama škole redovno će se objavljivati sve dodatne obavijesti i materijali.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Miro Rako   datum: 16. 3. 2020.

Tražilica

Godišnji plan i program

Školski kurikulum

 


CARNet

Anketa
Kako bi se po vašem mišljenju mogli smanjiti izostanci s nastave?


Korisni linkovi
Dnevni tisak

Tečajevi

Računala

Matura

preskoči na navigaciju